Klantenservice pagina van Dekoplan

Bent u op zoek naar informatie, veelgestelde vragen en of contactgegevens? U bent op de juiste pagina belandt.

Contact

F.A.Q.

Nee, bij de aankoop van kussens, vloerkleden, mutsen e.d. krijgt u een was instructie. Hierop staat of het product in de was kan, en zo niet… hoe u het dan kunt reinigen.

Bij het niet juist naleven van de was instructies vervalt het recht op retour sturen van het product.

Ja helemaal… én met heel veel plezier, liefde en geduld 🙂

Ik denk graag met u mee! Als u in het contactformulier het product en uw favoriete kleur doorgeeft dan ga ik kijken wat de mogelijkheden zijn en ontvangt u zo snel mogelijk een tegenbericht.

U heeft 14 dagen de tijd om te kijken of het product u bevalt. Zo niet… dan heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen, mits niet gebruikt uiteraard. U krijgt dan binnen 14 dagen uw geld terug of u kunt een ander product uitkiezen in de webshop.

De verzendkosten onder de €49,95 zijn €6,95, alles daarboven is gratis.

De verzendkosten binnen Hellevoetsluis zijn altijd gratis.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. We streven ernaar om dit dezelfde of eerstvolgende werkdag te doen, mits op voorraad.

Ja, u krijgt een mail van PostNL met een track en trace nummer.

Voorlopig alleen nog in Nederland.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

iDeal, PayPal, Klarna (achteraf betalen), 

Nee dit is niet mogelijk. Het adres wat vermeld staat op de website dient alleen te worden gebruikt om producten retour te sturen of te brengen. Wij bezorgen de producten ‘in Hellevoetsluis’ persoonlijk bij u aan de deur. Woont u buiten Hellevoetsluis, dan worden de producten door PostNL bezorgd.

Ja dat kan. De kadobonnen hebben een waarde van €15,- / €25,- of €50,-. Deze kunt u in de webshop kopen.

Nee, u bent hiertoe niet verplicht. Ook zonder account kunt u altijd bij een pdf document van uw bestelling, u krijgt hiervoor een unieke code. Een account aanmaken is handig als u vaak bij ons besteld, zodat -in de toekomst- het bestelproces sneller verloopt omdat uw gegevens worden opgeslagen. Ook kunt u met een account al uw bestellingen terug kijken.

U kunt binnen 14 dagen, zonder opgaaf van redenen, het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Bij het niet juist naleven van de was instructies vervalt het recht op retour sturen van het product.

U kunt gebruik maken van het retourformulier

Copyright © 2021 Dekoplan - Webshop gemaakt door Designhoff.